Hjemmelavede energibarer

Hjemmelavede energibarer

Disse energifyldte barer er nemme at lave og praktiske at spise for dit barn. Du kan vikle lidt papir omkring, og så er de lige til at tage i hånden og gnave!

1 portion: Ca. 12 stk.


Ingredienser

170 g dadler

2 spsk. honning

3 dl havregryn

1 dl hakkede nødder eller mandler

1 dl græskarkerner

1 dl tørrede tranebær, abrikoser eller rosiner


Sådan gør du

Hak dadler og honning i en foodprocessor til en tyk, klistret masse. Tilsæt resten af  ingredienserne, og ælt det, til alt hænger sammen.

Form massen til en firkant, og tryk den flad på en bageplade beklædt med bagepapir, til den er ca. 2 cm tyk. Lad den hvile i køleskabet eller i fryseren i ca. 1 time, og skær den ud i barer.

Opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskab eller fryser.